Om MBS Mörkvikens Byggservice AB

Mörkvikens Byggservice

Många av våra jobb kommer från tidigare kunder som rekommenderat oss till andra vänner och bekanta. Det tycker vi är ett gott tecken på att det vi gör är riktigt bra. Vi står för kvalitet, kompetens och ansvar. Vi erbjuder våra kunder totalentreprenad – från idé till färdigt resultat. Ring oss för ett för offert.

Historia

Mörkvikens Byggservice startades redan 2002 av Fredrik Josefson och Clas Svensson. Bland det första som de båda entreprenörerna lovade varandra var att verksamheten aldrig skulle bli större än vad dom två klarade av själva.

2010 anställdes de två första snickarna och verksamheten fördubblades. 2013 anställdes ytterligare fyra snickare och resten är historia.

Idag har bolaget totalt 35 personer anställda varav 4 tjänster inom administration och företagsledning.

Företaget arbetar i huvudsak lokalt och med en omnejd om ca 5 mil. Mörkvikens Byggservice, eller MBS som det är mera känt som, jobbar både med byggservice främst åt privatpersoner och entreprenader åt företag och fastighetsägare.

Företagssnickare

Anlita oss som er ”stand-by” snickare. Företag, butiker, kontor, industrier i Karlskoga med omnejd kan genom oss anlita samma snickare oavsett storlek på jobb – det blir en personlig kontakt och en trygghet för företaget som har samma snickare på plats när det behövs. Vi reparerar, renoverar, servar, lagar och bygger ut och bygger om i kontorslokaler, lager, offentliga miljöer, trapphus med mera. Vi ser till att minsta möjliga driftstörningar uppstår.

antal snickare
1 st
Grundandes
ÅR
Anställda
1 st

REFERENSER

Vad tycker våra kunder?

När vi bestämt oss för att bygga vårt drömhus kontaktade vi bland andra Mörkvikens Byggservice. Vi bestämde oss ganska snart att det var med dem vi skulle genomföra vårt projekt. Vi har inte vid något tillfälle ångrat vårt beslut. Projektet har löpt smärtfritt från planering till slutbesiktning och kvaliteten på utfört jobb är mycket hög. Vi kan inget annat än att tacka för en trygg guidning genom projektet och mycket skickliga hantverkare. Vi kan varmt rekommendera andra att ta efter vårt lyckade projekt. Karin och Magnus  

MBS Mörvikens Byggservice AB startades 2002 och drivs av Clas och Fredrik. Idag har vi 31 byggare anställda professionella och duktiga snickare alla med olika spetskompetens. Företaget genomsyras av vår yrkesstolthet och arbetsglädje. För oss finns inga problem, bara möjligheter.

Rulla till toppen
Scroll to Top