Våra

TJÄNSTER

en byggmästare som är nischade på
utbyggnader och tillbyggnader

MBS Mörkvikens Byggservice AB är en byggmästare som är nischade på utbyggnader och tillbyggnader – vi skapar mer yta för boendet helt enkelt.
Vi samarbetar med lokala företag med skickliga och pålitliga hantverkare och kan därför erbjuda våra kunder totalentreprenad.

Vi delar gärna med oss av vår kunskap när ni vill ha råd och tips för ett hållbart och långsiktigt resultat. Vi är med er från idé eller ritning – till färdig byggnad. Genom åren har vi skaffat oss en mängd nöjda kunder, vilket vi är stolta och glada över. Referenser erhålles vid förfrågan. Vi hjälper er hela vägen från bygglovsansökan till färdigt hus, eller endast stomresning och takdel – Ni avgör.

Fönstermontage

I företaget har vi en avdelning som är specialiserade på fönstermontage. Vi utför fönsterbyten åt Elitfönster på plats AB runt om i Mellansverige, främst på villor.

Vi utför även fönsterbyten och bulleråtgärder åt Grundels Fönstersystem AB på alla typer av fastigheter längs stambanan i Sverige.

entreprenader

En stor del av vårt arbete läggs på olika typer av entreprenader åt företag och fastighetsägare. Vi utför även betongarbeten såsom gjutning av plattor och reparationer av befintliga byggnader, även mur- och putsjobb.

Vi har genom åren renoverat och byggt om Rävåsskolan i Karlskoga, byggt en stor utbyggnad åt Amexi, byggt ny lokal åt Ahlsell i Karlskoga, Nordic Wellness Karlskoga, om- och tillbyggnader åt Booforsen Fastighets AB, ny brygga åt Karlskoga Kommun m.m.

Hus & Hem

Har ni en idé eller ett byggprojekt – som privatperson eller företag är du välkommen att kontakta vårt byggföretag för en mer genomgripande information och offert/kostnadsförslag. Tänk också på att när du anlitar oss som privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget. Klicka här för att läsa mer.

Ett urval av vad vårt byggföretag kan hjälpa dig med t.ex. altan, uterum, takbyten, badrumsrenovering, köksrenovering, garage, carport, stuga, villa, utbyggnad m.m. När du vill ha ett hållbart resultat och noga utfört arbete kontakta ett proffsigt byggföretag.

Nybyggnationer

Vi hjälper er hela vägen från tanke till färdigt hus. Vi bygger ert hus i lösvirke precis utefter era önskemål.

badrum

Vi renoverar ert badrum efter era önskemål. Vi utför allt från rivning, montering av ny inredning, kakel, klinkers, badrumsmatta m.m. Allt utförs med godkänt tätskikt av behöriga montörer.

(Hänvisningslänk till extern hemsida)

(Hänvisningslänk till extern hemsida)

bildgalleri

några utvalda bilder

MBS Mörvikens Byggservice AB startades 2002 och drivs av Clas och Fredrik. Idag har vi 31 byggare anställda professionella och duktiga snickare alla med olika spetskompetens. Företaget genomsyras av vår yrkesstolthet och arbetsglädje. För oss finns inga problem, bara möjligheter.

Rulla till toppen
Scroll to Top