Byggmästare i Karlskoga med erfarenhet

MBS Mörkvikens Byggservice AB

MBS Mörkvikens Byggservice AB är en byggmästare som är nischade på utbyggnader och tillbyggnader -

vi skapar mer yta för boendet helt enkelt.

Vi samarbetar med lokala företag med skickliga och pålitliga hantverkare och kan därför erbjuda våra kunder totalentreprenad.


Vi delar gärna med oss av vår kunskap när ni vill ha råd och tips för ett hållbart och långsiktigt resultat. Vi är med er från idé eller ritning - till färdig byggnad. Genom åren har vi skaffat oss en mängd nöjda kunder, vilket vi är stolta och glada över. Referenser erhålles vid förfrågan. Vi hjälper er hela vägen från bygglovsansökan till färdigt hus, eller endast stomresning och takdel - Ni avgör.

Har ni en idé eller ett byggprojekt - som privatperson eller företag är du välkommen att kontakta vårt byggföretag för en mer genomgripande information och offert/kostnadsförslag. Tänk också på att när du anlitar oss som privatperson kan du utnyttja ROT-avdraget. Klicka här för att läsa mer.


Ett urval av vad vårt byggföretag kan hjälpa dig med t.ex. altan, uterum, takbyten, badrumsrenovering, köksrenovering, garage, carport, stuga, villa, utbyggnad m.m. När du vill ha ett hållbart resultat och noga utfört arbete kontakta ett proffsigt byggföretag.

Nya regler för attefallshus

Läs mer här

Bygglovsansökan

Klicka här